Contact
CONTACT MET SCHILDERWERKEN THIMISTERWinterschilder  

In de koude periode naar buiten om uw woning of kantoor te verven? U moet er niet aan denken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want onze winterschilders staan voor u klaar, zowel voor schilderwerk buitens- als binnenshuis. Profiteer nu van de aantrekkelijke korting. Neem contact op voor meer informatie.

Onderhoud 

Uw gebouw goed onderhouden is investeren in de toekomst. Veel mensen kiezen ervoor om de schilder- en onderhoudswerkzaamheden in het voorjaar of de zomer uit te laten voeren. Dat is heel jammer, want deze klussen kunnen prima het hele jaar door worden uitbesteed. Een betere spreiding hiervan levert u ook aantoonbaar voordeel op. Zo worden bijvoorbeeld gebreken of houtrot sneller ontdekt, waardoor restauratie vlot kan worden uitgevoerd om verdere schade te voorkomen. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten.

OFFERTE AANVRAGEN4-seizoenenonderhoud

Kiest u voor ons periodieke onderhoudsplan, dan adviseert Schilderwerken Thimister Maastricht BV u graag over de zaken waar u ons voor langs wilt laten komen. Het plan kan onder meer bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudswerkzaamheden of restauratie.Verspreid het onderhoud over het jaar, maak gebruik van premieregelingen en sluit zo een aantrekkelijk en duurzaam onderhoudscontract met ons af.

Restauratie

Restauratiewerk aan een historisch of monumentaal pand is precisiewerk. De specialisten van Schilderwerken Thimister Maastricht BV doen er alles aan om de uitstraling van het gebouw te behouden.

Naast grote restauratieklussen komen we ook langs voor kleinere reparaties, zoals herstel van houtrotschade of diverse decoraties.

Gevelreiniging 

Bij gevelreiniging verwijderen we aanslag en vervuiling van uw pand. Is de gevel vervuild door schimmels, uitlaatgassen, wisselende temperaturen en weersomstandigheden? We reinigen de gevel met de juiste materialen en middelen, zodat uw pand weer straalt als nooit tevoren.

Spuitwerken

Ons schildersbedrijf in Maastricht is in het bezit van een eigen spuitcabine. Hiermee voorzien wij onder meer deuren, kozijnen en keukens van een mooie grond- of afwerklaag.

Tijd voor restauratie?

Moet uw gevel onderhouden of gerepareerd worden? Schilderwerken Thimister Maastricht BV verzorgt diverse werkzaamheden, zoals houtrotreparatie. Voor meer informatie over onze onderhoud- en schilderwerkzaamheden belt u 31043 - 32 17 278.