Schildersbedrijf
We vertellen het u
graag in geuren in kleuren

Over het schildersbedrijf uit Maastricht

De tijden veranderen, Schilderwerken Thimister in Maastricht echter niet. Schrik niet. Natuurlijk gaan wij met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1948 en zo is het nu.

Van nieuwbouwprojecten tot utiliteitsbouw

De kwaliteit en het echte vakmanschap van vroeger, met de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij ons zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Zowel voor particulieren als instellingen en bouwbedrijven verzorgen we een breed scala aan activiteiten in nieuwbouw, onderhoud, woningbouw en utiliteitsbouw. Gemeente Maastricht, Provincie Limburg, Landelijke Pensioenfondsen en vele andere opdrachtgevers hebben gebruikgemaakt van onze expertise. Bent u de volgende? 

schilderwerken Maastricht

Onderhoud NL Garantie

Schilderwerken Thimister uit Maastricht is een gekwalificeerd onderhoud NL garantie bedrijf. Hiermee garanderen we u dat al onze medewerkers in het bezit zijn van de vak- en bedrijfstechnische diploma’s en we werken volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen.

Erkend leerbedrijf
Het echte vakmanschap van vroeger vindt u bij ons nog steeds. Naast kwaliteit voor u als klant, hechten we ook waarde aan de volgende generatie schilders. Als erkend leerbedrijf geven we onze leerlingen het beste van het beste, om ze op die manier op te leiden tot professionals met hart voor het schildersvak. Zo leggen we met z’n allen een stevige basis voor de kwaliteit van ons werk, ook in de toekomst.