spuitwerken
Schilderwerkzaamheden

Met Schilderwerken Thimister komt het goed uit de verf

Ons schilderbedrijf uit Maastricht levert perfect vakwerk af. Naast geweldig schilderwerk verzekeren we u ook van maar liefst 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Daar wordt uw pand nog net even wat mooier van, vindt u ook niet?

Schilderwerkzaamheden

Bent u op zoek naar een binnen- of buitenschilder? Of u nu kiest voor een rustige tint of juist gaat voor een felle kleur. Wij voeren op professionele en vakkundige wijze alle gewenste schilderwerkzaamheden uit. 

Winterschilder
In de koude periode naar buiten om uw woning of kantoor te verven? U moet er niet aan denken. Gelukkig hoeft dat ook niet, want onze winterschilders staan voor u klaar, zowel voor schilderwerk buitens- als binnenshuis. Profiteer nu van de aantrekkelijke korting. Neem contact op voor meer informatie.

Onderhoud

Uw gebouw goed onderhouden is investeren in de toekomst. Veel mensen kiezen ervoor om de schilder- en onderhoudswerkzaamheden in het voorjaar of de zomer uit te laten voeren. Dat is heel jammer, want deze klussen kunnen prima het hele jaar door worden uitbesteed. Een betere spreiding hiervan levert u ook aantoonbaar voordeel op. Zo worden bijvoorbeeld gebreken of houtrot sneller ontdekt, waardoor restauratie vlot kan worden uitgevoerd om verdere schade te voorkomen. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. 

4-seizoenenonderhoud
Kiest u voor ons periodieke onderhoudsplan, dan adviseren we u graag over de zaken waar u ons voor langs wilt laten komen. Het plan kan onder meer bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudswerkzaamheden of restauratie.

Verspreid het onderhoud over het jaar, maak gebruik van premieregelingen en sluit zo een aantrekkelijk en duurzaam onderhoudscontract met ons af.

Restauratie

Restauratiewerkzaamheden aan een historisch of monumentaal pand is precisiewerk. De specialisten van ons schildersbedrijf doen er alles aan om de uitstraling van het gebouw te behouden.

Naast grote restauratieklussen komen we ook langs voor kleinere reparaties, zoals houtrot of het herstellen van diverse decoraties. 

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging verwijderen we aanslag en vervuiling van uw pand. Is de gevel vervuild door schimmels, uitlaatgassen, wisselende temperaturen en weersomstandigheden? We reinigen de gevel met de juiste materialen en middelen, zodat uw pand weer straalt als nooit tevoren.

Spuitwerken

Ons schildersbedrijf in Maastricht is in het bezit van een eigen spuitcabine. Hiermee voorzien wij onder meer deuren, kozijnen en keukens van een mooie grond- of afwerklaag.